DESPRE NOI

Compania noastră s-a înființat în anul 1993 sub numele de Tehnoplus Service, având ca obiect principal de activitate service-ul pentru echipamentele medicale.

Începând cu 1996, este înființat Departamentul Comercial prin reprezentarea în România a unor producători importanți de echipamente medicale, iar în anul 2000 este amenajat sediul principal cu birourile comerciale și atelierele de service. 

În 2011, Tehnoplus Service își schimbă denumirea în Tehnoplus Medical pentru a demonstra implicarea deplină în sectorul medical. 

 

MISIUNE, VIZIUNE, VALORI

Misiunea noastră este îmbunătățirea serviciilor medicale din România prin furnizarea de servicii și produse de înalta calitate, precum și prin asigurarea suportului calificat pentru întreținerea și service-ul acestora. 

Avem viziunea de a deveni partenerul ideal al spitalelor publice și private pentru atingerea unui obiectiv comun – Calitatea pentru viață.

Profesionalismul echipei noastre, precum și calitatea produselor și serviciilor pe care le oferim, contribuie la creșterea fiabilității și a satisfacției clienților și, implicit, la îmbunătățirea sănătății oamenilor.