PAT PENTRU ATI – ELEGANZA 4

Eleganza 4 este un pat cu funcții personalizabile, special dezvoltat pentru departamentul de ATI.

Conceput pentru a ajuta personalul medical din departamentele de ATI în a putea oferi o îngrijire optimă pacienților și,  de asemenea, pentru susținerea rezultatelor clinice.

Întreaga gamă de caracteristici specifice patului ajută pacientul să devină încrezător în forțele proprii și oferă un confort mai mare.

Acest pat personalizabil vă oferă posibilitatea de a alege patul potrivit pentru fiecare sector de îngrijire și aplicație medicală, în funcție de condițiile pacientului, precum și de bugetul avut.

Caracteristici principale​

Siguranța pacientului are prioritate. Patul Eleganza 4 este echipat cu funcții sofisticate care protejează pacientul în diverse situații.

  • Frână automată ce previne căderile la coborârea pacientului din pat.
  • Sistem de alarmă ce monitorizează mișcarea pacientului
  • Panourile laterale previn riscul de rănire și cădere 
  • Sistemul Ergoframe susține o poziție confortabilă și sigură în ceea ce privește prevenirea escarelor de decubit, precum și ventilația corespunzătoare a plămânilor

Datorită funcțiilor sale speciale, Eleganza 4 ajută la rezolvarea problemei mobilizării, care este una dintre problemele cruciale, în special în unitățile de terapie intensivă. O mobilizare rapidă și mai ales sigură, cu participarea activă a pacientului, crește independența și oferă rezultate optime.

Această poziție este potrivită pentru pacienții care suferă de afecțiuni respiratorii și ajută funcțiile sistemului cardiovascular. În plus, oferă pacienților confort atunci când citesc sau mănâncă.

Eleganza 4
Previous
Next
Previous
Next
Formular de contact
Informații legate de costuri

Prețurile pentru produse sunt calculate individual. Găsim întotdeauna soluții care să se potrivească nevoilor dumneavoastră. Pentru mai multe informații sau pentru o ofertă de preț, puteți să ne conctactați telefonic sau să completați formularul de contact.