pat pentru ati – eleganza 5

Eleganza 5 este un echipament de ultimă generație ce îmbină funcții și caracteristici extrem de sofisticate, pentru tratamentul pacienților critici.

De la menținerea semnelor vitale, până la mobilizarea timpurie, acest pat inteligent dezvoltat de compania Linet, lider mondial în producția de paturi pentru spitale, vine atât în întâmpinarea nevoilor personalului medical, care poate oferi tratamentele necesare cu eforturi minime, cât și a pacienților, pentru a primi îngrijirea și siguranța de care au nevoie.

Eleganza 5
Caracteristici principale​

Tehnologia inovativă de înclinare a patului ajută la întoarcerea cu ușurință a pacientului, fără prea mult efort fizic din partea personalului medical.

  • Îngrijire ergonomică a pacientului
  • Prevenirea escarelor de decubit
  • Prevenirea problemelor spatelui pentru personalul medical

Sistemul de control BedMonitor monitorizează în mod continuu funcțiile principale de siguranță a tuturor paturilor din salon. Personalul medical monitorizează informațiile de pe ecran (PC, tabletă sau telefon mobil), cum sunt alarmele la coborârea pacientului din pat și la orice mișcare pe care acesta o face în timpul nopții, eliminarea riscului de a cădea din pat, respirația pacientului etc.

La coborârea din pat, pacientul are la dispoziție 3 elemente de ajutor pentru a se ridica în picioare. Mobilizarea poate începe devreme astfel încât pacientul să fie încrezător în forțele proprii cât mai repede. De asemenea,  efortul fizic depus de personalul medical este eliminat.

Eleganza 5
Previous
Next
Previous
Next
Formular de contact
Informații legate de costuri

Prețurile pentru produse sunt calculate individual. Găsim întotdeauna soluții care să se potrivească nevoilor dumneavoastră. Pentru mai multe informații sau pentru o ofertă de preț, puteți să ne conctactați telefonic sau să completați formularul de contact.