SALTEA PASIVĂ – CLINICARE 

 
Salteaua CliniCare este concepută pentru îngrijire intensivă, acută și de lungă durată.

Saltelele CliniCare sunt concepute pentru îngrijire intensivă, acută și de lungă durată. Tehnologia unică și patentată GELTEX® din interior asigură o distribuire optimă a presiunii precum și un nivel excepțional de respirabilitate.

 

Beneficii

Redistribuirea presiunii

 • Gama LINET de saltele pasive este concepută pentru a îmbunătăți distribuția presiunii în funcție de poziția și mișcarea pacientului. Partea inferioară a saltelei este special profilată pentru a asigura poziția optimă a saltelei în timpul poziționării.

Margini dure pentru suportul pacientului

 • Partile laterale ale saltelelor pasive LINET sunt consolidate cu spumă de înaltă densitate. Acest lucru oferă stabilitate și confort pacientului atunci când stă pe marginea patului. De asemenea, ușurează manevrarea saltelei.

Controlul infecțiilor

 • Saltelele LINET sunt protejate de o acoperire impermeabilă și permeabilă la vapori. Capacele sunt acoperite cu PU sau au cusături sudate de înaltă frecvență pentru a preveni pătrunderea fluidului.

Husă impermeabilă și permeabilă la vapori

 • Husa saltelei este confecționată dintr-un material flexibil permeabil la vapori, cu fermoar ascuns.

Variante saltele pasive CliniCare
CliniCare 30

Presiune distribuită excelent și suprafață care respiră
 • Baza de spumă de susținere, cu tăieturi laterale pentru a facilita profilarea netedă a patului, precum și un design unic al profilului cu mânere pentru a ajuta profilarea la genunchi și sacru.
 • Marginile laterale din spumă formează o suprafață de sprijin pentru a ajuta la transferul pacientului și pentru a spori durabilitatea saltelei atunci când un pacient este așezat la marginea patului.
 • Salteaua CliniCare 30 are un design rotativ pentru a prelungi durata de viață a saltelei și un design non-turn pentru a promova ușurința manevrabilității manuale.

CliniCare 20

CliniCare 20 are o suprafață de susținere din spumă cu memorie Visco, care maximizează zona de contact cu corpul, sprijinul și confortul pacientului.
 • Spuma fermă întărește marginile laterale pentru a ajuta la transferul pacientului și a crește durabilitatea saltelei.
 • Stratul de bază solid de spumă oferă durabilitate.
 • Această saltea are un design rotativ pentru a prelungi durata de viață a saltelei și un design non-turn pentru a promova ușurința manevrabilității manuale.

CliniCare 10

CliniCare 10 are o construcție în trei straturi de spumă, oferind o combinație unică de suport și proprietăți de redistribuire a presiunii.
 • Strat superior: spumă Visco în zonele capului și călcâielor pentru a asigura redistribuirea presiunii confortabile și de contur. Secțiunea de spumă de înaltă rezistentă (CMHR) modificată prin ardere pentru a ajuta redistribuirea presiunii și pentru a ajuta la profilarea patului.
 • Spuma fermă întărește marginile laterale.

CliniCare 10 Pediatric cu tehnologia GELTEX®

Salteaua este concepută și dimensionată pentru pacienții pediatri. 
 • Incorporează tehnologia GELTEX® unică pentru a oferi copiilor un confort optim. Își distribuie în mod ideal greutatea, oferă suport și permite libertatea de mișcare, respirând în același timp.

 • Cu tehnologia GELTEX® din interior este nevoie de mai puțină energie pentru mișcarea pacientului în comparație cu spumele Visco. 

Formular de contact
Informații legate de costuri

Prețurile pentru produse sunt calculate individual. Găsim întotdeauna soluții care să se potrivească nevoilor dumneavoastră. Pentru mai multe informații sau pentru o ofertă de preț, puteți să ne conctactați telefonic sau să completați formularul de contact.