SALTEA PASIVĂ – EFECTACARE

 
Salteaua EfectaCare

Salteaua este formată dintr-un bloc solid cu profilare convoluită pe ambele părți ale saltelei. Această profilare ajută la distribuirea mai bună a presiunii și datorită designului său complet simetric, salteaua poate fi rotită și întoarsă (alternând capul și piciorul) pentru prelungirea duratei de viață.

 

Beneficii saltele pasive

Redistribuirea presiunii

  • Gama LINET de saltele pasive este concepută pentru a îmbunătăți distribuția presiunii în funcție de poziția și mișcarea pacientului. Partea inferioară a saltelei este special profilată pentru a asigura poziția optimă a saltelei în timpul poziționării.

Margini dure pentru suportul pacientului

  • Partile laterale ale saltelelor pasive LINET sunt consolidate cu spumă de înaltă densitate. Acest lucru oferă stabilitate și confort pacientului atunci când stă pe marginea patului. De asemenea, ușurează manevrarea saltelei.

Controlul infecțiilor

  • Saltelele LINET sunt protejate de o acoperire impermeabilă și permeabilă la vapori. Capacele sunt acoperite cu PU sau au cusături sudate de înaltă frecvență pentru a preveni pătrunderea fluidului.

Husă impermeabilă și permeabilă la vapori

  • Husa saltelei este confecționată dintr-un material flexibil permeabil la vapori, cu fermoar ascuns.

Variante saltele pasive EfectaCare
EfectaCare 20

PrimaCare 20 este formată dintr-un singur miez de spumă P10, iar partea superioară este profilată în zona șoldului pacientului.
  • Presiunea asupra pacientului este optimizată în timpul poziționării datorită tăierurilor din partea inferioară a miezului de spumă.

EfectaCare 10

Salteaua este formată dintr-un bloc solid cu profilare pe ambele părți ale saltelei. Acest profilare ajută la creșterea ventilației și distribuirea mai bună a presiunii.
  • Profilarea este simetrică pe întreaga suprafață a saltelei. Aceasta înseamnă că salteaua poate fi rotită după cum este necesar, cu secțiunea capului la picioare și invers. Drept urmare, salteaua are o durată de viață mai lungă.

Formular de contact
Informații legate de costuri

Prețurile pentru produse sunt calculate individual. Găsim întotdeauna soluții care să se potrivească nevoilor dumneavoastră. Pentru mai multe informații sau pentru o ofertă de preț, puteți să ne conctactați telefonic sau să completați formularul de contact.