SALTEA PASIVĂ – primacare 

 
Salteaua PrimaCare 

Corpul saltelei este format dintr-o combinație de două spume reci din poliuretan în două straturi. Suprafața superioară a saltelei este profilată în acele locuri unde se generează cea mai mare presiune pe pielea pacientului: cap, părți laterale și picioare. Datorită acestui profil, există o mai bună circulație a aerului între pielea pacientului și bază. De asemenea, ajută la distribuirea optimă a presiunii.

 

Beneficii

Redistribuirea presiunii

  • Gama LINET de saltele pasive este concepută pentru a îmbunătăți distribuția presiunii în funcție de poziția și mișcarea pacientului. Partea inferioară a saltelei este special profilată pentru a asigura poziția optimă a saltelei în timpul poziționării.

Margini dure pentru suportul pacientului

  • Partile laterale ale saltelelor pasive LINET sunt consolidate cu spumă de înaltă densitate. Acest lucru oferă stabilitate și confort pacientului atunci când stă pe marginea patului. De asemenea, ușurează manevrarea saltelei.

Controlul infecțiilor

  • Saltelele LINET sunt protejate de o acoperire impermeabilă și permeabilă la vapori. Capacele sunt acoperite cu PU sau au cusături sudate de înaltă frecvență pentru a preveni pătrunderea fluidului.

Husă impermeabilă și permeabilă la vapori

  • Husa saltelei este confecționată dintr-un material flexibil permeabil la vapori, cu fermoar ascuns.

Variante saltele pasive PrimaCare
PrimaCare 20

PrimaCare 20 are un strat de spuma tip CMHR de prima caliate rezistenta la ardere, combinată cu o densitate mai mare și o bază de spumă de susținere mai fermă, care oferă o durabilitate suplimentară.
  • Proiectare unică a profilului de tip balama pentru a ajuta la profilarea în zona genunchilor și sacrului.
  • Un design rotativ pentru a prelungi viața saltelei și un design non-turn pentru a promova ușurința manevrabilității manuale.

PrimaCare 20 B

PrimaCare 20 B este concepută special pentru pacienții care necesită o limită de greutate mai mare în mediile spitalicești și de asistență medicală.
  • Adâncime totală suplimentară de 16 cm pentru a oferi sprijin suplimentar și redistribuirea presiunii pentru pacienții mai grei.

PrimaCare 10

PrimaCare 10 este fabricat dintr-un miez de spumă dintr-o singură bucată. Suprafața superioară a saltelei are profiluri transversale și longitudinale distribuite uniform pe întreaga sa suprafață.
  • Capetele de la cap și picioare sunt mai dens profilate pentru a asigura un confort mai mare și o distribuție mai bună a presiunii.

Formular de contact
Informații legate de costuri

Prețurile pentru produse sunt calculate individual. Găsim întotdeauna soluții care să se potrivească nevoilor dumneavoastră. Pentru mai multe informații sau pentru o ofertă de preț, puteți să ne conctactați telefonic sau să completați formularul de contact.