MANAGEMENTUL TEMPERATURII

SOLUȚII COMPLETE PENTRU MANAGEMENTUL TEMPERATURII PACIENTULUI

 

încălzire soluții perfuzabile

 

încălzire păturici

 

păturici și costume de încălzire

 

Cerere ofertă MANAGEMENTUL TEMPERATURII

Produsele de mai sus sunt doar cu scop informativ. Găsim întotdeauna soluții care să se potrivească nevoilor dumneavoastră. Pentru mai multe informații sau pentru o ofertă de preț, puteți să ne conctactați telefonic sau să completați formularul de contact.

sistem de încălzire forțată a aerului mistral-air

Sistemul de încălzire Mistral Air® este un dispozitiv de încălzire forțată a aerului ce cuprinde o unitate de încălzire și o varietate de păturici destinate încălzirii pacienților. Este conceput pentru ridicarea și menținerea temperaturii pacientului prin încălzirea suprafeței.

Unitatea de încălzire Mistral-Air® Plus este foarte puternică, silențioasă și asigură o temperatură constantă a pacientului în decurs de doar 60 de secunde. Temperatura de pornire implicită a unității de încălzire de 38°C asigură începerea imediată a tratamentului și reduce riscul de producere a erorilor umane.

 

păturicile mistral-air

Păturicile Mistral-Air® Plus asigură o încălzire superioară, utilizând difuzia controlată ce previne obstrucția fluxului de aer și plutirea saltelei. Oferă o acoperire completă a corpului pacientului și este ideală pentru utilizarea în tratamentul pre-operator (în chirurgia capului și a gâtului) și ATI.

 

Sistem de încălzire a soluțiilor perfuzabile – ivNow

ivNow® încălzește rapid și menține temperatura soluțiilor perfuzabile și de irigare înainte de utilizarea lor.  

Opțiunile de montare flexibile fac ca ivNow să fie potrivit pentru departamentele UPU, ATI și săli de operație, departamentul de neonatologie etc.  ivNow poate fi montat pe blat, drept sau înclinat,  pe suporturi și stative mobile, brațe metalice, cărucioare de anestezie sau pe perete.

 

Sisteme de încălzire combinate – ivNow

Varianta combinată pentru păturici și fluide poate fi configurată în funcție de nevoile clientului. 

Acestea pot fi montate pe podea, pe blat și sunt stivuibile.

Puteți opta pentru încălzitoare cu ușă din sticlă sau complet din inox, cu/ sau fără roți.