SISTEM DE ÎNCĂLZIRE FORȚATĂ A AERULUI MISTRAL-AIR

Sistemul de încălzire Mistral Air® este un dispozitiv de încălzire forțată a aerului  conceput pentru ridicarea și menținerea temperaturii pacientului prin încălzirea suprafeței. 

Unitatea de încălzire Mistral-Air® Plus este foarte puternică, silențioasă și asigură o temperatură constantă a pacientului în decurs de doar 60 de secunde. Temperatura de pornire implicită a unității de încălzire de 38°C asigură începerea imediată a tratamentului și reduce riscul de producere a erorilor umane.

Mistral-Air
Caracteristici principale​

  • Unitatea de încălzire Mistral-Air Plus este foarte puternică, silențioasă și asigură o temperatură constantă a pacientului în decurs de doar 60 de secunde.

  • Temperatura de pornire implicită a unității de încălzire Mistral-Air Plus de 38°C asigură începerea imediată a tratamentului și reduce riscul de producere a erorilor umane.

  • Alarma pentru depășirea temperaturii și alarma pentru scăderea temperaturii sub limitele admisibile constituie un standard pentru siguranță ce garantează faptul că pacientul va atinge temperatura setată.

  • Filtrul HEPA premium furnizează aer curat, similar celui furnizat de sistemele de ventilație din sala de operație, și este foarte ușor de înlocuit.

Mistral-Air
Previous
Next
Previous
Next
Formular de contact
Informații legate de PRODUSE

Găsim întotdeauna soluții care să se potrivească nevoilor dumneavoastră. Pentru mai multe informații sau pentru o ofertă de preț, puteți să ne conctactați telefonic sau să completați formularul de contact.