SISTEM DE ÎNCĂLZIRE a pacientului – MISTRAL-AIR plus

Sistemul de încălzire Mistral Air® este un dispozitiv de încălzire forțată a aerului și cuprinde o unitate de încălzire și o varietate de păturici pentru pacient. Acesta este conceput pentru ridicarea și menținerea temperaturii pacientului prin încălzirea suprafeței.

Unitatea de încălzire Mistral-Air permite începerea terapiei în doar 30 de secunde fiind ușor de manevrat și confortabil.

Ergonomic și flexibil în utilizare ca urmare a designului fin și ușor, sistemul
este echipat cu un suport de montare versatil, oferind îngrijitorilor o diversitate de opțiuni pentru a poziționa în siguranță unitatea de încălzire în toate zonele de îngrijire.

Caracteristici principale​

  • Unitatea de încălzire Mistral-Air® Plus este foarte puternică, silențioasă și asigură o temperatură constantă a pacientului în decurs de doar 30 de secunde.

  • Temperatura de pornire implicită a unității de încălzire Mistral-Air® Plus de 38°C asigură începerea imediată a tratamentului și reduce riscul de producere a erorilor umane.

  • Alarma pentru depășirea temperaturii și alarma pentru scăderea temperaturii sub limitele admisibile constituie un standard pentru siguranță ce garantează faptul că pacientul va atinge temperatura setată.

  • Filtrul HEPA premium furnizează aer curat, similar celui furnizat de sistemele de ventilație din sala de operație, și este foarte ușor de înlocuit.

  • Eliminarea optimă a contaminanților din aer 

  • Nivelul scăzut de zgomot reduce riscurile și iritațiile zgomotului suflantei – erori de concentrare și comunicare în sala de operație.

Mistral-Air
Previous
Next
Previous
Next
Formular de contact
Informații legate de PRODUSE

Găsim întotdeauna soluții care să se potrivească nevoilor dumneavoastră. Pentru mai multe informații sau pentru o ofertă de preț, puteți să ne conctactați telefonic sau să completați formularul de contact.