Unități de încălzire păturici, pungi și flacoane soluții perfuzabile

Descoperiți beneficiile încălzirii pacientului în timpul procedurilor medicale cu ajutorul unităților pentru încălzirea sigură, eficientă și uniformă a păturicilor, pungilor și flacoanelor pentru soluții perfuzabile.

Unitățile de încălzire vin în diferite dimensiuni și opțiuni pentru a vă satisface cel mai bine nevoile de încălzire și spațiu.

Caracteristici principale​

  • Unitățile de încălzire utilizează tehnologia WarmSafe ™ pentru încălzirea fiecărei zone asigurând condiții optime de siguranță și încălzire uniformă prin reglarea temperaturii în întregul dulap.

  • Unitățile sunt confecționate din materiale durabile din plastic sau oțel inoxidabil

  • Unitățile de încălzire pot fi configurate conform nevoilor dumneavoastră

  • Puteți alege fie din gama din plastic, fie din gama din oțel inoxidabil cabinete individuale pentru încălzirea păturicilor, pungilor sau flacoanelor, sau puteți configura un dulap combinat care să le includă pe toate.
  • Roți pentru utilizare mobilă pentru susținerea sarcinilor mari

Unități de încălzire
Previous
Next
Previous
Next
Formular de contact
Informații legate de costuri

Prețurile pentru produse sunt calculate individual. Găsim întotdeauna soluții care să se potrivească nevoilor dumneavoastră. Pentru mai multe informații sau pentru o ofertă de preț, puteți să ne conctactați telefonic sau să completați formularul de contact.