• Acasa
  • Medicină de urgență

MEDICINĂ DE URGENȚĂ

SOLUȚII MEDICALE PENTRU MEDICINĂ DE URGENȚĂ

sistem de curățare și dezinfecTARE cu abur

 

MANAGEMENTUL TEMPERATURII PACIENTULUI

 

ACCESORII ȘI CONSUMABILE MEDICALE

 

SISTEM monitorizare pulmonară prin impedanță electrică 

Cerere ofertă MEDICINĂ DE URGENȚĂ

Produsele de mai sus sunt doar cu scop informativ. Găsim întotdeauna soluții care să se potrivească nevoilor dumneavoastră. Pentru mai multe informații sau pentru o ofertă de preț, puteți să ne conctactați telefonic sau să completați formularul de contact.

MOVES® SLC™ – Sistem revoluționar portabil pentru suportul vital

MOVES® SLC™ este un echipament revoluționar portabil, pentru terapie intensivă (TI), care integrează un concentrator de O2 cu un ventilator unic de păstrare O2, alături de funcțiile de aspirație și monitorizare completă a semnelor vitale într-un sistem unic, compact și autonom.

Ventilatorul cu circuit circular brevetat, de la Thornhill Medical, în combinație cu concentratorul de O2 integrat fac ca MOVES® SLC™ să poată elimina eficient nevoia de a transporta butelii O2 de înaltă presiune care au greutate mare, sunt voluminoase și periculoase.

Cum este posibil? O valoare mare de FiO2 poate fi menținută cu flux redus de O2, deoarece pacientul reinhalează O2 exhalat prin ventilatorul cu circuit circular inovator MOVES® SLC ™.

  • Asigură standardul de oxigenoterapie pentru pacienții în stare critică, fără a fi nevoie de utilizarea buteliilor de O2 de înaltă presiune.
  • Simplifică îngrijirea pacientului, deoarece funcțiile de monitorizare, ventilație, aspirație și concentrație a oxigenului sunt controlate printr-un singur dispozitiv, cu o singură interfață de utilizator și este alimentat cu baterie sau o singură sursă externă. 
  • Funcționează în toate platformele de transport și oferă furnizorului de servicii medicale acces complet la pacient. 
  • Reduce greutatea și dimensiunea sistemelor portabile actuale cu peste 50%, ajutând personalul medical de pe teren să fie mai mobil și mai eficient și, în final, să îmbunătățească rezultatele pacienților în medii periculoase și provocatoare. 
  • Este aprobat pentru utilizare la pacienții adulți și pediatrici.