SISTEM DE CURĂȚARE ȘI DEZINFECTARE CU ABUR – SANIVAP

Sanivap este un sistem de ultimă generație pentru întreținerea zilnică a spațiilor și suprafețelor spitalicești.

Acesta este potrivit pentru curățarea și dezinfecția zilnică a tuturor tipurilor de suprafețe cum sunt pardoselile, pereții, mobilierul, dar și echipamentele medicale.

Generatoarele cu abur Sanivap sunt eficiente, sigure și ergonomice, respectând cerințele celor mai stricte standarde cu privire la curățare și dezinfecție. 

Sanivap_2
Caracteristici principale​

  • Generatoarele SANIVAP furnizează abur la o temperatură ridicată constantă ce asigură o eficiență ridicată a detergenților (eliminarea murdăriei, grăsimilor, proteinelor, biofilmelor), precum și o acțiune biocidă puternică (eficacitate bactericidă, fungicidă, micobactericidă, virucidă).

  • Curățarea bio completă a tuturor suprafețelor din interiorul ambulanțelor.

  • Curățarea bio a echipamentelor utilizate în timpul intervențiilor de urgență: tărgi, saltele etc.

  • Echipamentul cu abur este potrivit pentru curățarea și dezinfecția zilnică a tuturor tipurilor de suprafețe cum sunt pardoselile, pereții, mobilierul, dar și echipamentele.
  • Întreținerea zilnică a spațiilor și suprafețelor.

  • Eficiența și siguranța utilizării echipamentului SANIVAP este garantată și certificată ISO 9001 : 2008 ISO 13485 : 2012
    Directiva CE 93/42/EEC cu privire la dispozitivele medicale.

Sanivap
Previous
Next
Previous
Next
Formular de contact
Informații legate de costuri

Prețurile pentru produse sunt calculate individual. Găsim întotdeauna soluții care să se potrivească nevoilor dumneavoastră. Pentru mai multe informații sau pentru o ofertă de preț, puteți să ne conctactați telefonic sau să completați formularul de contact.